Communicatie cursus I, II en III

Communicatiecursus I & II & III

Communicatiecursus I

Datum: Zie agenda

In 6 blokken wordt er uitgelicht hoe je communiceert met je omgeving en vooral met jezelf.

Deze cursus laat je kennismaken met enkele basisprincipes van NLP, Psychologie, mensgerichte wetenschappen, meditatie en zal zich met name richten op enkele  technieken die je direct kan toepassen in je dagelijks leven.

In deze blokken komen verschillende thema's aan de orde die je laten ervaren op welke wijze je jouw communicatie kan verbeteren, hoe je jouw doelen nog beter kan bereiken en ontdek je wat je belemmert om te doen wat je eigenlijk wilt en waar je kracht ligt.

We gaan doelen stellen, zodat je deze cursus op jezelf kunt richten. De manier hoe je in de wereld staat, hoe je situaties beoordeelt van andere mensen en jezelf, is bepalend voor je gedrag. We gaan op zoek naar jouw model van de wereld en prikkelen je op zoek te gaan naar meer ruimte, meer flexibiliteit en zo dus meer vrijheid en rust.

In de training wordt veel aandacht besteed aan taal. Hoe communiceer je met anderen en vooral met jezelf. Naast deze verbale kant zal er ook aandacht zijn voor de non verbale kanten van communicatie. Er wordt in kleine groepjes geoefend.

De communicatietraining is bij uitstek geschikt voor mensen die verder willen en die open staan voor groei en ontwikkeling. Dat kan in een werk of privé-situatie, of elke keer dat je met mensen in aanraking komt, een groot verschil maken. Niet afwachten maar aanpakken. Dus ook thuis actief oefenen.

Het aantal deelnemers per groep ligt tussen de 5 en 10 personen. De training zal plaats vinden aan de Zuiderweg 14E in Schagen. 

Communicatie cursus I bedraagt: zie agenda

Communicatie cursus II 

Datum: zie agenda

In de tweede cursus gaan we dieper in op communicatie en taal. Hoe je er zelf instaat en hoe je je verder wilt gaan ontwikkelen.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Communicatie Cursus II bedraagt: zie agenda

* De factuur is ook geschikt voor je werkgever.

Inschrijven: info@miekesal-mentalcoach.nl of 06-13785195. Vermeld daarbij om welke cursus het gaat, naam, adres en telefoonnummer. Als er nog geen persoonlijk contact is geweest reserveren we graag voordat je aan CCI begint een gratis intake om kennis te maken.

Communicatiecursus III

Hier gaan we in op hoe je communicatie connect met je gevoel en breiden we de technieken geleerd in I en II nog meer uit. Diepere uitleg over hoe werkt mijn brein. En zoals je van ons gewend bent veel interessante oefeningen en openbaringen. Malen doen we allemaal wel eens en hoe komt dat dan. Als malen vervelende dagstructuur wordt, hoe kan ik het dan veranderen.

Wat zijn waarden in het leven? We zijn er al mee bezig geweest in de nivo's en nu worden ze uitgewerkt.

We gaan in op:

* Hoe we ons zelf echt kunnen belonen.

* Wat is waarheid?

* Oordelen hoe kom ik er vanaf

Genoeg inspiratie om je te ontwikkelen!

We zien je graag in III. Kijk voor data en investering in de agenda!

• naar boven