Familieopstellingen

Familieopstellingen & systemisch werk

Systemisch werk is een methode om inzicht te krijgen in de dynamiek van een familie, organisatie of zelfs de ervaring van ziekte.

Iedereen kan zelf ervaren hoe het is om representant te zijn.   
Bewustwording van ons onbewust geprogrammeerde ik.

Op deze avonden wordt er een opstelling gedaan in groepsverband. Er wordt afwisselend gewerkt met een thema (vraag) en theorie (inzicht). Het is dus mogelijk om een thema in te brengen en op deze manier weer een stapje in jouw proces te kunnen zetten. Ook als je geen thema inbrengt zul je tijdens deze avond groei ervaren.

Het voordeel van een groepscoaching is dat je de groepsdynamiek hebt en daarmee kunt werken.
Er zijn meerdere mogelijkheden om de ingebrachte thema's te benaderen, zoals o.a. systemisch werken, groeps- en ontspanningsoefeningen, theoretisch etc.
Wij zullen deze avond de veiligheid bewaken en respectvol met elkaar omgaan.

Spreekt dit jou aan en wil je verder kijken dan je tot nu toe gewend bent, neem dan contact met ons op.
Bij je aanmelding koop je een kaart die je toegang geeft voor drie avonden, waarin je meedoet als representant. Daarna kun je een kaart kopen waarmee je jouw thema in mag brengen. Vind je het laatste niet belangrijk en kom je liever tot inzicht bij het ondersteunen van anderen is dat natuurlijk ook prima. De avond gaat door bij minimaal 6 en maximaal 12 personen.

Tijden: Aanvang is 19.00 uur koffie en thee staat dan voor jullie klaar.
Ons streven is om de avond om 22.00 uur te beëindigen. 

Kosten: Je koopt een kaart van € 60,00 waarmee je drie keer kunt deelnemen als representant en zo gun je ook dat een ander de gelegenheid krijgt om een vraag te stellen. Als je een vraag inbrengt kost dit € 60,00 voor eenmaal. Inclusief koffie/thee en wat lekkers. Je kunt gepast contant betalen of pinnen. Je dient de kaart mee te nemen naar de avonden.

Opgeven kan via06 13785195 & afzeggen minimaal 48 uur van te voren anders zullen we de kosten in rekening brengen.

Locatie: In de praktijk Zuiderweg 14E te Schagen
 
Onder begeleiding van:
Mieke Sal en Kelly Sal

• naar boven